Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Μας έλεγε ότι πεθαίνει για να μην τη χωρίσει το παιδί μας» - Μαρτυρία σοκ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Μας έλεγε ότι πεθαίνει για να μην τη χωρίσει το παιδί μας» – Μαρτυρία σοκ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 34χρονη έφτασε στο σημείο να πει ψέματα πως πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πεθαίνει για να την αφήσουν να ζήσει τον έρωτά της.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Μετά από 15 μήνες, 99 συνεδριάσεις, δεκάδες μάρτυρες, το δικαστήριο καταδίκασε την 34χρονη μητέρα σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας, από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της 9χρονης κόρης της.

Η άτυχη Τζωρτζίνα πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 από ισχυρή δόση κεταμίνης, ενώ νοσηλευόταν στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η μητέρα της κρίθηκε ένοχη και για την απόπειρα σε βάρος της 9χρονης λίγους μήνες νωρίτερα, όταν το παιδί είχε εισαχθεί στο «Καραμανδάνειο».

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου τυο «Φως στο Τούνελ» αποκάλυψε μία μαρτυρία που σοκάρει από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση.

Ο γιος της οικογένειας είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον Μάνο Δασκαλάκη και η 34χρονη φαίνεται πως έφτασε στο σημείο να πει ψέματα πως πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πεθαίνει για να την αφήσουν να ζήσει τον έρωτά της με το παιδί τους.

«Ευτυχώς που το δικαστήριο κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και της έδωσε αυτά που πρέπει να λάβει»

«Για να είναι μαζί του είπε ότι είναι βαριά άρρωστη. Έλεγε ότι πάσχει από καρκίνο και πεθαίνει και θέλει την αγάπη του για όση ζωή της μένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει», ανέφερε.

Και πρόσθεσαι ότι η 34χρονη έχει μεγάλη πειθώ. «Όλα αυτά τα έλεγε και σε εμένα και στην αρχή την πίστεψα. Συνέβη κάτι σοβαρό και καταλάβαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», συμπλήρωσε ο μάρτυρας.

Τι λέει η οικογένεια μετά την καταδίκη της

«Πρώτα από όλα λυπάμαι για αυτήν γιατί είναι άρρωστη και κυρίως λυπάμαι που επέτρεψε το σύμπαν, η φύση, ο Θεός, να γίνουν τέτοια πράγματα και να φύγουν αθώες ψυχούλες. Ευτυχώς που το δικαστήριο κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και της έδωσε αυτά που πρέπει να λάβει. Αυτό πιστεύουμε εμείς», δήλωσε ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «τρεις ψυχές έφυγαν από τη ζωή με τέτοιο τρόπο που ούτε καν να το σκέφτομαι, δε θέλω. Δυστυχώς επέτρεψε η ζωή να τυφλωθούν όλοι και να μην εμποδίσουν να συμβεί ό,τι έγινε. Εγώ έχω βγει από τα ρούχα μου και με το σύστημα που δεν έχει κανείς τη μαγκιά να βγει και να πει “έκανα λάθος, έπρεπε να φωνάξω, να πω εγκαίρως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτήν τη γυναίκα”. Μιλώ για γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικές υπηρεσίες και αφήνω τελευταίους τους συγγενείς».

«Αυτή η γυναίκα είναι ένα κεφάλαιο της ζωής της οικογένειάς μου που πραγματικά θέλω να ξεχάσω αλλά δεν μπορώ», κατέληξε.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024