Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ίντερ θέλει να «δέσει» τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

Η Ίντερ θέλει να «δέσει» τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

H διοίκηση της Ίντερ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Ίντερ οδεύει για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο, 3 χρόνια μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα, και άπαντες στον ιταλικό σύλλογο είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο των νερατζούρι. Ο σύλλογος από το Μιλάνο βρίσκεται στην κορυφή του Καμπιονάτο με 76 βαθμούς, στο +14 από την δεύτερη Μίλαν,και ο 47χρονος τεχνικός είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της, σχεδόν, αψεγάδιαστης πορείας της Ίντερ, η οποία έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές μέσα στην σεζόν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Ίντερ έχουν κάνει τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του 47χρονου προπονητή.

Γι’ αυτό το λόγο, η διοίκηση των νερατζούρι, αναγνωρίζοντας το έργο του Ιντζάγκι, είναι έτοιμοι να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιταλό κόουτς, «δένοντάς» τον στο Μιλάνο μέχρι το 2027 με καλύτερες ετήσιες απολαβές. Ο Ιντζάγκι έχει οδηγήσει την Ίντερ στην κατάκτηση 2 Κυπέλλων Ιταλίας και 3 Σούπερ Καπ, ενώ την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, oπου ηττήθηκε από την Σίτι. Το τρέχον συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2025 και του αποφέρει συνολικά 3 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Αποχωρεί από την Ίντερ ο Μπέπε Μαρότα

Μια πολύ σημαντική αποχώρηση καλείται να διαχειριστεί το επόμενο διάστημα η Ίντερ, καθώς ο Μπέπε Μαρότα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τους «νερατζούρι» όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Ο κορυφαίος διευθύνων σύμβουλος στην Ιταλία ανέφερε πως θα ασχολείται πια με τα νέα παιδιά.

Θυμίζουμε πως ο Μαρότα είχε περάσει από τη Γιουβέντους το διάστημα 2010-18 σε ένα διάστημα μεγάλων επιτυχιών για τους «μπιανκονέρι», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ίντερ, την οποία ουσιαστικά κατάφερε να αναγεννήσει.

Οι δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα: «Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Ίντερ, θα αποχωρήσω για να επικεντρωθώ στους νέους. Ο τομέας της νεολαίας είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο οποιουδήποτε συλλόγου. Είμαι ολοένα και περισσότερο πεπεισμένος ότι το να κάνεις τους νέους να πληρώνουν για τον αθλητισμό είναι λάθος. Θα πρέπει να είναι δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται προσβάσιμο και για φτωχότερες οικογένειες και συχνά εκεί βρίσκονται τα κρυμμένα διαμάντια».

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024