Το tweet του Αντώνη Νικοπολίδη για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γεωργία (pic)
O Αντώνης Νικοπολίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Γεωργία.
Η Γεωργία ήταν εκείνη που κατάφερε εν τέλει την πρόκριση για τα τελικά του EURO 2024, αφού νίκησε την Ελλάδα στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέση για κριτική και αρνητικότητα αυτή την στιγμή, αλλά για στήριξη στους αθλητές που κάνουν το καλύτερο που μπορούν.
Η ανάρτηση που έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης:
«Η κριτική είναι αναμφίβολα μέρος του αθλητισμού, οι προσωπικές προσβολές όμως δεν έχουν θέση στον αθλητισμό. Αντί να επικεντρωθούμε στην κριτική κα στην αρνητικότητα ας επικεντρωθούμε στην ενθάρρυνση και στήριξη στους αθλητές που κάνουν το καλύτερο πού μπορούν για την Εθνική!».
Η κριτική είναι αναμφίβολα μέρος του αθλητισμού, οι προσωπικές προσβολές όμως δεν έχουν θέση στον αθλητισμό. Αντί να επικεντρωθούμε στην κριτική καί στην αρνητικότητα ας επικεντρωθούμε στην ενθάρρυνση καί στήριξη στους αθλητές που κάνουν το καλύτερο πού μπορούν για την Εθνική! pic.twitter.com/g9acvwR6XA
— Nikopolidis Antonis (@71nikopolidisA) March 26, 2024
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442