
Ντε Λα Φουέντε: «Ντροπή να κοροϊδεύουν τον αρχηγό της Εθνικής Ισπανίας»
Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, εξέφρασε την ντροπή του που άκουσε κάποιους οπαδούς να κοροϊδεύουν τον αρχηγό της ομάδας Αλβάρο Μοράτα.
Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, είπε ότι νιώθει ντροπή που άκουσε κάποιους οπαδούς να κοροϊδεύουν τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλβάρο Μοράτα, κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (3-3) με τη Βραζιλία την Τρίτη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι δηλώσεις του Ισπανού
«Με πληγώνει βαθιά που στη χώρα μου αποδοκιμάζουν έναν παίκτη από την εθνική ομάδα, τον αρχηγό που αποτελεί πρότυπο για εμάς. Όταν ακούω αυτούς τους χλευασμούς, ως Ισπανός, νιώθω ντροπή», είπε ο Ντε λα Φουέντε στους δημοσιογράφους την Τρίτη.
«Πρέπει να αφήσουμε τους συλλόγους στην άκρη. Αυτή είναι η εθνική ομάδα της Ισπανίας, είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημη διοργάνωση είτε όχι».
Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, ο μάνατζερ της Βραζιλίας Ντοριβάλ Τζούνιορ Junior είπε στους δημοσιογράφους ότι ήταν μια περίπλοκη κατάσταση.
«Έχω δει πολλά πράγματα να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.
- Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

