Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά για Τέμπη: Ήρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση της συγκάλυψης

Νέα Αριστερά για Τέμπη: Ήρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση της συγκάλυψης

Η αλήθεια μας ενώνει, η απαίτηση για λογοδοσία μας κινητοποιεί, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος

Ήρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση της συγκάλυψης, σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος σε βίντεο – μήνυμα που ανήρτησε στο Tik Tok, αναφερόμενος στη διαχείριση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Καρπόζηλος σημειώνει ότι «η ελληνική κοινωνία ζητά διαφάνεια και δικαιοσύνη. Η αλήθεια μας ενώνει, η απαίτηση για λογοδοσία μας κινητοποιεί. Ήρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση της συγκάλυψης. Συγκάλυψη τέλος, το δίκιο θα νικήσει».

«Ποιος πίστευε ότι η εξαπάτηση θα κρατούσε για πάντα;»

Στο βίντεο που ανήρτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, παραθέτει το δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» και θέτει ερωτήματα προς την κυβέρνηση. «Ποιος κατασκεύασε τη συνομιλία αυτή την ίδια μέρα της τραγωδίας των Τεμπών; Ποιος διοχέτευσε τη συνομιλία αυτή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Ποιος πίστευε ότι η εξαπάτηση θα κρατούσε για πάντα;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τρίτη θα κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης -μεταξύ των οποίων και της Νέας Αριστεράς- προς την κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Κωστής Καρπόζηλος:

@kostis.karpozilos H ελληνική κοινωνία ζητά διαφάνεια και δικαιοσύνη. Η αλήθεια μας ενώνει, η απαίτηση για λογοδοσία μας κινητοποιεί. Ήρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση της συγκάλυψης. Συγκάλυψη τέλος -Το δίκιο θα νικήσει! #ΣυγκάλυψηΤέλος #Τέμπη #ΝέαΑριστερά #νεααριστερα ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Karpozilos

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024