ΠΑΟΚ: Τέσσερις επιστροφές ενόψει Παναθηναϊκού
Μετά την ολιγοήμερη άδεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τέσσερις λόγους να χαμογελά.
Αυτό γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα να προπονούνται κανονικά.
Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο σκέλος είχαμε και οικογενειακό δίτερμα.
Παραμένει στα… πιτς ο Μπάμπα που δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκανε θεραπεία.
Την Τρίτη (26/3) οι Ασπρόμαυροι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Εβδομάδα αγώνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας, με την ομάδα του Δικεφάλου να μπαίνει σε ρυθμούς… Λεωφόρου.
Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο σκέλος είχαμε και οικογενειακό δίτερμα.
Στα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η επιστροφή των Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα που προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.
Παραμένει στα… πιτς ο Μπάμπα που δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκανε θεραπεία.
Την Τρίτη (26.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442