Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τέσσερις λόγους να χαμογελά.
Αυτό γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα να προπονούνται κανονικά.
Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο σκέλος είχαμε και οικογενειακό δίτερμα.
Παραμένει στα… πιτς ο Μπάμπα που δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκανε θεραπεία.
Την Τρίτη (26/3) οι Ασπρόμαυροι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Εβδομάδα αγώνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας, με την ομάδα του Δικεφάλου να μπαίνει σε ρυθμούς… Λεωφόρου.
Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο σκέλος είχαμε και οικογενειακό δίτερμα.
Στα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η επιστροφή των Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα που προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.
Παραμένει στα… πιτς ο Μπάμπα που δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκανε θεραπεία.
Την Τρίτη (26.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου