Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alter Ego Media: Οι χαρακτηρισμοί για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν

Alter Ego Media: Οι χαρακτηρισμοί για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν

Ανακοίνωση της Alter Ego Media για τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «οικονομικών συμφερόντων και εκβιασμών», μετά το δημοσίευμα για τη μονταζιέρα στα Τέμπη

Απάντηση στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «οικονομικών συμφερόντων και εκβιασμών» δίνει η Alter Ego Media, μέσω ανακοίνωσή της, υπερασπιζόμενη το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ για τη μονταζιέρα στα Τέμπη και κατ΄ επέκταση τον αδέσμευτο, αντικειμενικό και ανεξάρτητο Τύπο.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για πρωτοφανείς αλχημείες της κυβέρνησης, πάνω σε μια τραγωδία η οποία έχει αφήσει βαθιά πληγή στην ελληνική κοινωνία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Alter Ego Media

«Η αδυναμία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τη βαθιά πληγή που έχει αφήσει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το έγκλημα των Τεμπών, την οδηγεί σε τραγικά αδιέξοδα και πρωτοφανείς αλχημείες.

Αντί να επικροτεί τον αδέσμευτο, αντικειμενικό, ανεξάρτητο, Τύπο ο οποίος προσπαθεί επί ένα χρόνο τώρα, να διαλύσει το πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το έγκλημα, ώστε να πέσει φως στα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στην τραγωδία, βλέπει παντού φαντάσματα για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» τα οποία δήθεν συνωμοτούν προκειμένου να την φθείρουν και να την καταστήσουν όμηρό τους.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν. Θα συνιστούσαμε καλόπιστα στην κυβέρνηση αντί να μετέρχεται εκφράσεις που παραπέμπουν ευθέως στο επιτελικό παρακράτος, να συμβάλλει αποφασιστικά στη διευκόλυνση της Δικαιοσύνης να εντοπίσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του δυστυχήματος.

Τα μέσα ενημέρωσης της AlterEgoMedia, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο, κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου».

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024