
Ομόνοια: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με 50.000 ευρώ λεία
Ο δράστης εισέβαλε από το διπλανό κτίριο
Διάρρηξη με την μέθοδο του ριφιφί σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (21/03) σε κοσμηματοπωλείο κοντά στην πλατεία Ομονοίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην ΕΛ.ΑΣ. στις 05:55, ένας άγνωστος εισέβαλε στο κτίριο όπου στεγάζεται το κατάστημα από διπλανό πολιτιστικό κέντρο και στην συνέχεια άνοιξε τρύπα στην μεσοτοιχία.
Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στις αρμόδιες αρχές, από το κοσμηματοπωλείο άρπαξε κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας ενώ έγινε έρευνα για αποτυπώματα.
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Συνταγή: Σαγκρία χωρίς αλκοόλ
- Σε κλινικές ενηλίκων τα παιδιά με σπάνιες παθήσεις από την εφηβεία και μετά
- ΗΠΑ: Νέος θάνατος μετά από καταδίωξη της ICE στη Φλόριντα



