Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα - Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η τρυφερή φωτογραφία από το νοσοκομείο

Δανάη Μπάρκα – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η τρυφερή φωτογραφία από το νοσοκομείο

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα, η Δανάη Μπάρκα ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό μέσα από το νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα, η Δανάη Μπάρκα ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό μέσα από το νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την περιπέτεια του 65χρονου ηθοποιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Λόγω της ιδιαίτερα στενής σχέσης που διατηρεί η ίδια αλλά και η μητέρα της με τον ηθοποιό, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε ξανά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ανεβάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία με το χέρι της να σφίγγει το δικό του τρυφερά.

«Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ’ αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση από τη Δανάη Μπάρκα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση από τη Δανάη Μπάρκα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας του

Όπως αποκάλυψε από τον αέρα του «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει πολύ στενή σχέση με τον ηθοποιό, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δω τι μπορούμε να πούμε. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα , ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο ‘Γεννηματάς’, εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται», συμπλήρωσε.

Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα, για την αγάπη αυτήν. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Τέλος καλό όλα καλά, βρέθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και εχθές που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024