
Πρόβλημα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ
Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.
Δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μια το απόγευμα, ήταν προγραμματισμένο να κάνουν σήμερα (Πέμπτη 21/3) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο καιρός τους άλλαξε τα σχέδια και διεξήχθη μόνο η πρωινή.
Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς «γύρισε» τον αστράγαλο του στη χθεσινή προπόνηση.
Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22/3) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μια σειρά ασκήσεων που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες κι έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.
Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς γύρισε τον αστράγαλο του στην χθεσινή προπόνηση. Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε . Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ.
Το πρόγραμμα άλλαξε μετά την δυνατή πρωινή προπόνηση, οι παίκτες πήραν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22.03) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
