Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προπόνηση στην παραλία για την ΑΕΚ (pics)

Προπόνηση στην παραλία για την ΑΕΚ (pics)

Πρωινή προπόνηση και τρέξιμο στην παραλία είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ - Σήμερα επιστρέφει από την Λεμεσό η Ενωση.

Στην Κύπρο διανυκτέρευσε η ΑΕΚ μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσου. Η αποστολή της Ένωσης έμεινε στη Λεμεσό και σήμερα το απόγευμα αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Αλμέιδα έχει δώσει άδεια στους παίκτες του μέχρι και την Κυριακή, ενώ από Δευτέρα θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να αρχίσει η δουλειά ενόψει Ολυμπιακού.

Αν και ακόμη δεν θα έχουν ενσωματωθεί οι διεθνείς. Το πρωί της Πέμπτης πάντως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πρόγραμμα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στη Λεμεσό ενώ στη συνέχεια βγήκαν για τρέξιμο στην παραλία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου Αυγερινός

Μια σημαντική πρωτοβουλία του κλαμπ της Original 21 στην Πάφο στήριξε η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την παραμονή της ομάδας στην Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν τόνο τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να τα προσφέρουν στο σωματείο Αυγερινός. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική ομάδα εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο, η οποία ιδρύθηκε στη μνήμη του Αντρέα Πίσκοπου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών από προβλήματα υγείας.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με επικεφαλής τον team manager της ομάδας Δημήτρη Ναλιτζή, συμμετείχε στην παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε από τα μέλη του κλαμπ της Original 21 Πάφου.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024