
Εμανουέλ Μακρόν: Έβαλε τα γάντια του μποξ ο Γάλλος πρόεδρος
Η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν δημοσίευσε δύο... ασυνήθιστες φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου
Ο Εμανουέλ Μακρόν όπως δεν τον έχουμε ξαναδει. Η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου, Soazig de la Moissonnière, ανήρτησε στο προφίλη της στο Instagram δύο πολύ διαφορετικές φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου.
Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα αυτά, ο Γάλλος πρόεδρος φορά τα γάντια του μποξ και φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ. Ως γνωστόν, ο Μακρόν και η πυγμαχία έχουν μακροχρόνια σχέση αγάπης.
Η ενασχόληση με το μποξ
Εδώ και χρόνια, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας ασχολείται με αυτό το άθλημα, το οποίο του επιτρέπει να καθαρίζει το μυαλό του και να εκτονώνεται όταν η καθημερινότητά του είναι πολύ έντονη.
Στις λήψεις που ανάρτησε η επίσημη φωτογράφος του, ο σύζυγος της Brigitte Macron έχει ένα αποφασιστικό βλέμμα στο πρόσωπό του, σαν να θέλει να δώσει μάχη με τον αντίπαλό του καθώς χτυπά επανειλημμένα το σάκο του μποξ.
Δείτε την ανάρτηση

Ο Μακρόν με τα γάντια του μποξ
Αντιμέτωπος με αλλεπάλληλες κρίσεις
Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Εμανουέλ Μακρόν είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από κρίσεις, τόσο στο γαλλικό έδαφος, όσο και διεθνώς. Στο θέμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, για παράδειγμα, υπήρξε σταθερά πολύ αυστηρός όσον αφορά τις προθέσεις της Γαλλίας.
«Ίσως κάποια στιγμή -δεν το θέλω, δεν θα πάρω εγώ την πρωτοβουλία- θα πρέπει να έχουμε επιχειρήσεις στο έδαφος, όποιες κι αν είναι αυτές, για να αντιμετωπίσουμε τις ρωσικές δυνάμεις», δήλωσε στην Le Parisien.
- Εκλογές στο Περού: Υποψήφιος της ριζοσπαστικής Αριστεράς ο πιθανότερος αντίπαλος της Δεξιάς στον δεύτερο γύρο
- Σταχτοδέλφινο στο Αιγαίο: Η σπάνια εμφάνιση μεταξύ Χίου και Ικαρίας
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά




