Στα Χανιά διεξάγεται η 33η γενική συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης
Με πολύ ενδιαφέρον αναμένονται τα συμπεράσματα της γενικής συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ στα Χανιά, εν όψει των επικείμενων αλλαγών στην νομοθεσία για την διαχείριση των υδάτινων πόρων.
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, θα διεξαχθεί η 33η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (εκλογοαπολογιστική), στα Χανιά, στο Χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», Αίθουσα Θεάτρου (Παλιό Τελωνείο, Πλ. Κατεχάκη 8). Στη Γ.Σ. θα λάβουν μέρος οι νόμιμοι εκπρόσωποι των Δ.Ε.Υ.Α., οι αναπληρωτές τους, Δήμαρχοι, άλλα μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης οι Γενικοί Διευθυντές και τα στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των εργασιών της Γ.Σ. και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.
Την παραμονή της Γ.Σ., δηλαδή την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων συνδιοργανώνουν εσπερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», Αίθουσα Θεάτρου (Παλιό Τελωνείο, Πλ. Κατεχάκη 8). Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εσπερίδας και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»