Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Όχημα κατέληξε στη θάλασσα έπειτα από τρελή καταδίωξη στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Όχημα κατέληξε στη θάλασσα έπειτα από τρελή καταδίωξη στο Λος Άντζελες

Αυτόπτες μάρτυρες της πέταξαν σωσίβιο

Μια άγρια καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων από την αστυνομία του Λος Άντζελες κατέληξε με μια νεαρή οδηγό να τρέχει με το αυτοκίνητό της στη δημοφιλή παραλία Venice και να πέφτει στον Ειρηνικό Ωκεανό, με την ίδια στη συνέχεια να προσπαθεί να απομακρυνθεί κολυμπώντας, αφήνοντας μέσα τα δύο σκυλιά της.

Τα πλάνα δείχνουν το ασημένιο Ι.Χ να περνάει με ταχύτητα από τη διάσημη προβλήτα της Venice Beach που ήταν γεμάτη κόσμο γύρω στις 11:20 μ.μ. του Σαββάτου και να πέφτει κατευθείαν στο κύμα, εκτοξεύοντας ένα τοίχο νερού ψηλά στον αέρα.

«Ξαφνικά, από το πουθενά ακούς τα λάστιχα να στριγγλίζουν και ‘Μπουμ!’», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν απλά τρελό…αναρωτιόμασταν όλοι ‘τι συνέβη μόλις;’».

«Προσπαθούν να σε σώσουν! Άφησέ τους να σε βοηθήσουν»

Η οδηγός —ηλικίας περίπου 20 ετών— προσπαθούσε να ξεφύγει από την Αστυνομία, η οποία την καταδίωκε λόγω υπέρβασης του ορίου ταχύτητας. Μετά την πτώση της στη θάλασσα, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να κολυμπήσει.

Δύο άτομα που την παρακολουθούσαν από την προβλήτα της πέταξαν ένα σωσίβιο. «Προσπαθούν να σε σώσουν! Άφησέ τους να σε βοηθήσουν» της φώναζε αυτόπτης μάρτυρας.

Σημειώνεται πως το ένα από τα δύο κατοικία διασώθηκε από διασώστη, ενώ το άλλο κατάφερε να βγει μόνο του. Και τα δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Ένα βίντεο έδειχνε έναν ένστολο αστυνομικό να κρατάει ένα μαύρο κουτάβι κάτω από τη μασχάλη του.

Πριν χτυπήσει στην παραλία, η οδηγός είχε καταγραφεί να τρέχει με τουλάχιστον 78 χλμ/ώρα καθώς έτρεχε μακριά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτιμούν ότι ξεπερνούσε κατά διαστήματα τα 100 χλμ/ώρα, ανέφερε η Τροχαία της Καλιφόρνιας.

Η οδηγός συνελήφθη αργότερα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ τα σκυλάκια της τέθηκαν υπό τη φροντίδα των ελεγκτών ζώων, ανέφεραν οι αναφορές.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024