Η Στέλλα Γεωργιάδου αποκάλυψε την άγνωστη συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο
Η Στέλλα Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και άνοιξε την καρδιά της, κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα της και την προσωπική της ζωή.
Η Στέλλα Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και άνοιξε την καρδιά της, κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα της και την προσωπική της ζωή.
«Το 2011 τα παράτησα όλα και έφυγα από την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν που έβλεπα ότι τα πράγματα με τη δουλειά δεν πήγαιναν πολύ καλά, είχα ένα προαίσθημα. Το συζητούσα με τον αδελφό μου και μου πρότεινε να πάω στην Κύπρο για να χτίσουμε αυτή τη φάρμα», σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου.
«Έρχονται σχολεία, γκρουπ από όλο τον κόσμο, γίνονται γάμοι. Έρχονται οι επισκέπτες και τους δείχνουμε την αγάπη για τα γαϊδουράκια. Όταν έχω τις μαύρες μου, κάνουμε τις καλύτερες αγκαλιές», επισήμανε η γνωστή τραγουδίστρια.
«Εγώ δεν φοβάμαι κανένα τέλος, είναι μία πρόκληση για μένα. Η ψυχοθεραπεία μου ήταν η πολλή δουλειά. Τα τελευταία χρόνια σπούδασα ελληνική φιλολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, βρήκα την ευκαιρία να κάνω πολλά ταξίδια και αποφάσισα να επιστρέψω και δισκογραφικά», εξομολογήθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου.
«Δεν έβαζε το όνομά του τότε»
«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Μου λείπει αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.
«Ξέρεις πόσοι συνάδελφοι με έπαιρναν τηλέφωνο τον πρώτο καιρό και μου έλεγαν ότι ήταν μέσα στην ανασφάλεια; Ήξερα τι έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε. Είχε γράψει: σκηνοθεσία νούμερο 3. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε. Είχαν γίνει όλα πολύ γρήγορα σε ένα green box, αναρωτιόμουν πώς θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Ακόμα και σήμερα όμως φαίνεται πολύ φρέσκο», επισήμανε η Στέλλα Γεωργιάδου.
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442