Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Η αληθινή ιστορία της νύφης που οργάνωσε τον γάμο της και το μετάνιωσε πικρά

Βρετανία: Η αληθινή ιστορία της νύφης που οργάνωσε τον γάμο της και το μετάνιωσε πικρά

Η αληθινή ιστορία της νύφης που έκλαιγε για έξι συνεχόμενες εβδομάδες μετά την τελετή

«Ο γάμος μου αξίας 40.000 λιρών μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες… Ένιωθα απαίσια που ξόδεψα τόσα πολλά μετρητά και το αποκορύφωμά μου ήταν ότι μετά στο δρόμο για το σπίτι κατέληξα να τρώω στα McDonald’s» .

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην Λουσίντα από την Βρετανία η οποία στην προσπάθεια της να οργανώσει το γάμο των ονείρων της, ξόδεψε τα τριπλάσια χρήματα από όσα υπολόγιζε και τελικά δεν χάρηκε ούτε μία στιγμή από τον «βασιλικό» γάμο της.

Η ιστορία της, την οποία εξομολογείται η ίδια στη Sun θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή σε όσους ετοιμάζονται να παντρευτούν.

«Ότι έβλεπα το ήθελα»

Καθώς έμπαινε στο νυφικό της αξίας 2.000 λιρών, η Λουσίντα περίμενε να την κυριεύσει το αίσθημα της χαράς.

Όμως ένιωσε μουδιασμένη και αυτή η αίσθηση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης της ημέρας, για την οποία δεν της είχε χαριστεί κανένα έξοδο.

Η Λουσίντα και ο Ίαν

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος της κόστισε σχεδόν 40.000 λίρες – σχεδόν διπλάσιος από τον μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου – η Λουσίντα παραδέχεται ότι το αποκορύφωμα ήταν τα McDonald’s που πήρε στο δρόμο για το σπίτι.

Τώρα, η ίδια θέλει να προειδοποιήσει άλλες νύφες να μην έχουν εμμονή με τον σχεδιασμό του «τέλειου» γάμου, καθώς μπορεί να καταλήξουν πολύ αγχωμένες για να τον απολαύσουν.

Η Λουσίντα, 39 ετών,  λέει: «Ξεκίνησα θέλοντας έναν μικρό γάμο, που θα κόστιζε περίπου 10.000 λίρες. Αλλά πήρε μορφή χιονοστιβάδας και όσο περισσότερο έβλεπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο περισσότερο ήθελα. Αφού ο Ίαν (σ.σ ο σύζυγός της) μου έκανε πρόταση γάμου, αποφασίσαμε μια οικεία τελετή για 50 άτομα στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία μας. Αλλά όταν η μητέρα μου,  προσφέρθηκε να βοηθήσει με το κόστος, όλα πήγαν περίπατο».

Το κουαρτέτο μουσικών

Και συνεχίζει: «Ο κατάλογος των καλεσμένων αυξήθηκε σε 120 και ένιωσα πίεση να κάνω τον πιο εκπληκτικό γάμο που είχαν δει ποτέ οι άνθρωποι. Ο κόσμος δεν περίμενε να παντρευτώ, οπότε ένιωσα μια πίεση να αποδείξω κάτι».

Η Λουσίντα εγκατέλειψε το σχέδιό της να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα, το οποίο είχε βρει στις εκπτώσεις και θα τη βοηθούσε να ξεχωρίσει από τις άλλες νύφες, και επέλεξε ένα πιο παραδοσιακό νυφικό σχεδιαστή.

Λέει: «Δοκίμασα περισσότερα από 20 φορέματα μέχρι να βρω αυτό που μου άρεσε, το οποίο κόστιζε 2.000 λίρες. Ήταν ένα ιβουάρ πριγκιπικό φόρεμα χορού, και είχα ένα πράσινο κολιέ, σκουλαρίκια και τιάρα ειδικά φτιαγμένα στην Αμερική. Άρχισα να ψάχνω για χώρους και βρήκα ένα τεράστιο κτήμα δίπλα σε μια λίμνη στην άκρη του δάσους Delamere, το οποίο διαχειρίζεται μια εταιρεία εκδηλώσεων».

Χιλιάδες… αχρείαστες λίρες

«Έκανα ατελείωτη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολούθησα πολλούς λογαριασμούς που αφορούσαν το γάμο» είπε δίνοντας αναλυτικά τα ποσά που ξόδεψε.

-Τα πυροτεχνήματα κόστισαν 2.000 λίρες.

-750 λίρες για μια βόλτα με άμαξα με άλογο.

Χιλιάδες λίρες για την ενοικίαση φουσκωτών για τα παιδιά

-Η γιγαντιαία σκηνή του ζευγαριού και ο χώρος του γάμου τους κόστισε 15.000 λίρες

-Δύο φουσκωτά κάστρα και δύο νταντάδες για τα παιδιά κόστισαν 3.000 λίρες

-Τα τρία ξεχωριστά φορτηγά με φαγητό – ψητό γουρουνόπουλο, πίτσα και παγωτό – κόστισαν 12.000 λίρες, ενώ το βράδυ ακολούθησε μια προσφορά με τυρί και πίτες.

-Ένα κουαρτέτο εγχόρδων για το ζευγάρι κόστισε 795 λίρες

Η Λουσίντα εύχεται τώρα να είχε περιορίσει τα έξοδά της αντί να επιτρέψει στη μητέρα της να συμβάλει στη μεγάλη της μέρα.

Λέει: «Η μητέρα μου δεν μου αρνήθηκε ποτέ όταν της είπα τις ιδέες μου».

Το βράδυ πριν από τον γάμο

Καθώς πλησίαζε η μεγάλη της μέρα, το άγχος της μεγάλωνε.

Ξενύχτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζεύοντας κομφετί και γράφοντας ατελείωτα σχέδια καθισμάτων.

«Ένιωθα να με τρώνε οι ενοχές και υπήρχαν στιγμές που ήθελα να την κάνω να σταματήσει, αλλά μετά θυμόμουν τις προκαταβολές που θα χάναμε» λέει.

Ούτε την βόλτα με την άμαξα δεν χάρηκε όπως λέει η ίδια

Το βράδυ πριν από το γάμο της, δεν πήγε για ύπνο πριν από τις 2 το πρωί, επειδή έριχνε λιμοντσέλο σε μικροσκοπικά μπουκάλια ως μέρος των μπομπονιέρας του γάμου.

Εμπνευσμένη από το Instagram, οργάνωσε καλάθια για τις τουαλέτες και τα γέμισε με προϊόντα όπως αποσμητικό και λακ για τα μαλλιά.

Με τόση προσεγμένη προετοιμασία, είχε υψηλές προσδοκίες για τη μεγάλη μέρα της. Αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

«Δεν ένιωσα τίποτα»

Όταν η επαγγελματική ομάδα κομμωτηρίου και μακιγιάζ έφτασε στις 7 το πρωί, η Λουσίντα δεν ένιωσε ούτε ίχνος ενθουσιασμού.

«Δεν ένιωσα πριγκίπισσα, δεν ένιωσα τίποτα. Όταν περπάτησα στο διάδρομο, ο Ian έκλαιγε από χαρά. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το άλογο και την άμαξα προς τον χώρο της εκδήλωσης, έστελνα μηνύματα για να ελέγξω αν όλα κυλούσαν ομαλά. Δεν απόλαυσα τις ομιλίες ή το δείπνο και δεν μπορώ να θυμηθώ τα πυροτεχνήματα. Ούτε με τον Ίαν πέρασα καθόλου χρόνο. Και μετά μέθυσα απίστευτα» είπε.

Το σόου με τα πυροτεχνήματα δεν το θυμάται καθόλου όπως είπε η μετανιωμένη νύφη

«Καταλήξαμε να χάσουμε το αυτοκίνητο για το σπίτι και να μας πάρουν φίλοι, σταματώντας στα McDonald’s. Αυτό αποδείχθηκε το αποκορύφωμα…» συμπλήρωσε η μετανιωμένη νύφη.

Όταν έφτασαν πίσω στο σπίτι, την κατέκλυσαν οι ενοχές και η ντροπή επειδή ξόδεψε 40.000 λίρες για έναν γάμο που μισούσε. Κατέφυγε στο κρεβάτι της για έξι εβδομάδες.

Η γυναίκα πλέον λέει: «Λαχταρώ να κλεφτώ με τον Ian στην επέτειό μας».

«Τον αγαπώ περισσότερο από ποτέ και θέλω έναν απλό γάμο μόνο για εμάς. Έχω ήδη ένα φόρεμα, το οποίο αγόρασα ως εφεδρικό νυφικό, αλλά αυτό ήταν μόνο 30 λίρες, το οποίο είναι το είδος του γάμου που πραγματικά κάνω αυτή τη φορά» κατέληξε.

«Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου», λέει ο σύζυγός της

Ο σύζυγό της Ίαν από την άλλη εντελώς πλευρά λέει: «Αν μπορούσα να τα σταματήσω όλα και να την σώσω από την αγωνία και τον πόνο που περνούσε, θα το έκανα».

Ταυτόχρονα όμως τονίζει ότι: «Μου άρεσε πολύ η μέρα. Τα ρούφηξα όλα και ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024