
Καθαρά Δευτέρα: Στον Λόφο του Φιλοπάππου ο Χάρης Δούκας
Οι χαρταετοί δεν υψώθηκαν μόνο στου Φιλοπάππου, αλλά και στις παραλίες της Αττικής.
Γέμισε από κόσμο και χαρταετούς ο Λόφος του Φιλοπάππου, όπου παραδοσιακά οι Αθηναίοι περνάνε την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.
Κι αν ο αέρας είναι ασθενής και δεν βοηθά πολύ στο πέταγμα του χαρταετού, η λιακάδα είναι υπέροχη και οι Αθηναίοι την απόλαυσαν.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υποδεχόταν το κοινό από τις 11 το πρωί, ενώ για τη συνέχεια έχει προγραμματιστεί μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα «Χάρισμα» και τον Ισίδωρο Πάτερο.
Στο Λόφο του Φιλοπάππου βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος συζήτησε με τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή.
‘Αλλοι πάλι Αθηναίοι προτίμησαν να εκδράμουν εκτός λεκανοπεδίου, σε παραλιακά μέρη, αλλά και σε ορεινά. ‘Αλλωστε οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής έχουν προγραμματίσει δράσεις γι’ αυτή την ημέρα, με μουσική, χορό, κρασί και σαρακοστιανά εδέσματα, όμως και οι ταβέρνες γέμισαν από κόσμο, ιδιαίτερα οι παραλιακές, που λόγω της ημέρας και των θαλασσινών έχουν την… τιμητική τους.
Έτσι, οι χαρταετοί δεν υψώθηκαν μόνο στου Φιλοπάππου, αλλά και στις παραλίες της Αττικής.
- Χάος στη Γαλλία: Ουρές, ξύλο και πανικός για ένα κλιματιστικό εν μέσω καύσωνα
- Καναδάς: Πέθανε από λύσσα 11χρονος – Είχε ξυπνήσει με μια νυχτερίδα στο πρόσωπό του
- Γκαζάκια κατά στελεχών ΝΔ: Συντεταγμένη στοχοποίηση Τσίπρα από την κυβέρνηση – Τη σκυτάλη πήρε ο Γεωργιάδης
- Μερτς: «Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τη Γερμανία» – Ανακοίνωσε μεταρρυθμίσεις σε συντάξεις και φορολογία
- Καρφιά Κωνσταντοπούλου για «πολύ ισχυρή περίπτωση προβοκάτσιας» στη δολοφονία Νέστορα – «Βολεύει τη ΝΔ, εργαλειοποίηση στο έπακρο»
- Ο διάλογος του Κέιν με τον τεχνικό του Κονγκό και η αποκάλυψη του Αγγλου σταρ για τους αναπληρωματικούς



