
Μπαρτζώκας: «Το πόδι του Γουόκαπ πρήστηκε κι άλλο από την προσπάθεια – Πιεστήκαμε, αλλά κερδίσαμε»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας, ενώ στάθηκε και στον Τόμας Γουόκαπ.
Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε απέναντι στην Καρδίτσα, όμως κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο ενεργειακό κομμάτι με τα πολλά ματς σε λίγες ώρες.
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στον Τόμας Γουόκαπ, που δεν αγωνίστηκε, και την υπερπροσπάθεια που έκανε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά ο αστράγαλός του πρήστηκε από περισσότερο.
Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μετά από ένα τέτοιο ματς αδειάζεις από συναισθήματα και χαλαρώνεις Σήμερα είχαμε διαδικαστικό, για πολλούς, παιχνίδι και ακολουθεί μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα με απαιτητικά παιχνίδια και κρίσιμα.
Για εμάς ήταν το τρίτο συνεχόμενα ματς (σ.σ. του πρωταθλήματος) που στο πρώτο ημίχρονο περπατάμε και οι αντίπαλοι παίζουν το παιχνίδι τους. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πιεστήκαμε, αλλά κερδίσαμε.
Έχουμε 5 παιχνίδια ακόμα στην Euroleague και είναι πολλές ομάδες κοντά για την τετράδα. Εμείς παίζουμε με την Εφές που…καίγεται για να μπει στα play-in. Πρέπει να έχουμε κοντό ορίζοντα. Το σημαντικό για εμάς είναι το πόδι του Γουόκαπ που πρήστηκε περισσότερο. Να είμαστε καλά για να διεκδικήσουμε την νίκη».
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ



