
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League
Αυτές είναι οι επτά ομάδες που μαζί με τον Ολυμπιακού θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (15/3).
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πέτυχαν το ακατόρθωτο φέρνοντας… τούμπα τα δεδομένα και κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλά. Οι ερυθρόλευκοι με μια αδιανόητη ποδοσφαιρική παράσταση κατάφεραν να φτάσουν στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ανατροπή της ιστορίας τους σκορπώντας με 6-1 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ… έσβησε το 2-0 της Κροατίας κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με μια ξεγυρισμένη πεντάρα κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Έτσι και οι δύο ελληνικές ομάδες συνεχίζουν μαζί στην φάση των «8» του Europa Conference League και το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) θα μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Θυμίζουμε πως πλέον δεν υπάρχει περιορισμός κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο τα ημιτελικά.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Φενέρμπαχτσε
Φιορεντίνα
Πλζεν
Άστον Βίλα
Μπριζ
Λιλ
ΠΑΟΚ
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Φενέρμπαχτσε
Φιορεντίνα
Πλζεν
Άστον Βίλα
Μπριζ
Λιλ
Ολυμπιακός
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
