Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με Γουόκαπ και Γκος κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός ο Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός: Με Γουόκαπ και Γκος κόντρα στον Παναθηναϊκό – Εκτός ο Λαρεντζάκης

Οι δύο γκαρντ βρίσκονται κανονικά στην 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Οι επιλογές του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (19:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με τους τραυματισμούς, όμως λίγο πριν την έναρξη του ματς τα νέα είναι καλά.

Κι αυτό επειδή ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στη 12άδα για τον αγώνα τόσο τον Τόμας Γουόκαπ, όσο και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Τεξανός γκαρντ έκανε εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί, μπορεί να μην είναι στο 100% όμως θα σφίξει τα… δόντια και θα παίξει. Ο Γκος από την άλλη δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με το Λαύριο για να προστατευθεί, δεν είναι ούτε εκείνος στο 100% όμως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Τέλος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει αφού δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός.

Αναλυτικά η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Λουκ Σίκμα, Μουστάφα Φαλ, Μόουζες Ράιτ.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Με τις γνωστές απουσίες των Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο με τον Ολυμπιακό.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κώστας Σλούκας, Τζέριαν Γκραντ, Δημήτρης Μωραΐτης, Κέντρικ Ναν, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λευτέρης Μαντζούκας, Ματίας Λεσόρ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024