
Ναν: «Δεν πιστεύω πως πολλοί μπορούν να κερδίσουν στο ΣΕΦ»
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με τον Κέντρικ Ναν να μιλά για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως στο πρώτο ημίχρονο εκνευρίστηκε από κάποιες φάσεις, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να νικήσουν στον Πειραιά.
Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:
«Στο πρώτο ημίχρονο εκνευρίστηκα με κάποιες φάσεις. Περιμένω physical παιχνίδι απέναντί τους. Τέτοιο ήταν το αποψινό ματς. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας. Δεν πιστεύω πως πολλοί μπορούν να κερδίσουν σε αυτή την έδρα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας, για να βρούμε τη θέση μας ενόψει των πλέι οφ.
Κάναμε λάθη. Όμως, υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες στην ήττα. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν τόσο σκορ. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με τον τρόπο που παίξαμε. Στην τελική ευθεία ήρθαν παίκτες από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έπαιξαν πολύ καλά».
- Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν την έναρξη του τελικού – Άνοιξε την τελετή λήξης του Μουντιάλ ο IShowSpeed (vids)
- Τραγωδία στο Μάτι: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς
- «Φιάσκο» στο MetLife πριν τον τελικό του Μουντιάλ – Χάος, ουρές χιλιομέτρων και ένταση έξω από το γήπεδο (vid)
- LIVE: Ισπανία – Αργεντινή
- Χαλκιδική: Επαναπατρίζονται στη Μολδαβία οι τρεις σοροί της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο
- Λεσόρ και Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Φρανσίσκο (vid)


