Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 απαραίτητα εργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι

5 απαραίτητα εργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι

Όσα χρειάζεσαι για μαστορέματα, κατασκευές και άλλες μικροεπισκευές!

Σίγουρα σου έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά να θες να συναρμολογήσεις ένα έπιπλο, να κρεμάσεις ένα κάδρο ή να σφίξεις μια βίδα που έχει χαλαρώσει. Μικροδουλειές και μαστορέματα προκύπτουν συνεχώς, όμως είσαι σίγουρος ότι έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για το σπίτι για να το κάνεις;

Μία εργαλειοθήκη είναι πάντα χρήσιμη και καλό να υπάρχει σε κάθε σπίτι για κάθε μερεμέτι και μικροεπισκευή που μπορεί να χρειαστεί. Ακόμα κι αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με κατασκευές και μαστορέματα, εδώ θα βρεις μία σειρά από εργαλεία που μόνο χρήσιμα θα σου φανούν, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δουλειά κι αν τύχει. Ποια είναι τα πιο σημαντικά εργαλεία για το σπίτι;

Κατσαβίδια

Σίγουρα θα ξέρεις ή θα έχεις ακούσει ότι τα κατσαβίδια είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία σ’ ένα σπίτι. Αυτό που πιθανότατα δε γνωρίζεις είναι πως ένα κατσαβίδι δεν είναι ποτέ αρκετό. Θα χρειαστείς διαφορετικά μεγέθη και τύπους κατσαβιδιών για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Ωστόσο, μπορείς να προμηθευτείς ένα με εναλλάξιμα άκρα ή κασετίνες κατσαβιδιών για να γλιτώσεις χρήματα από την τσέπη σου και χώρο από την εργαλειοθήκη σου.

Σφυρί

Χρειάστηκε ποτέ να καρφώσεις καρφί σ’ έναν τοίχο; Το σφυρί είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που χρησιμεύει αρκετά συχνά. Αν δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τα μαστορέματα, καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα κλασσικό σφυρί 30 ή 450 γραμμαρίων, ώστε να είναι αρκετά ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, αλλά συγχρόνως βαρύ για να καλύπτει περισσότερες ανάγκες στο σπίτι.

Πένσα

Μια απλή πένσα αρκεί για να αφαιρέσεις καρφιά από τον τοίχο ή για να πιάσεις σφιχτά διάφορα αντικείμενα. Πέρα από την κλασσική πένσα των 180 χιλιοστών, υπάρχει η πένσα του υδραυλικού για τετράγωνα και εξάγωνα στοιχεία, η τηλεφωνική πένσα και το μικρό μυτοτσίμπιδο για ηλεκτρολογικές εργασίες.

Γαλλικό κλειδί

Υπάρχουν πολλά είδη κλειδιών που μπορούν να σου χρησιμεύσουν κι ένα σετ με διαφορετικά μεγέθη θα ήταν καλό να υπάρχει στην εργαλειοθήκη σου. Ωστόσο, το γαλλικό κλειδί ίσως γίνει από τα πιο αγαπημένα σου. Χρησιμεύει στο να σφίγγει μπουλόνια και παξιμάδια.

Μετροταινία

Αν θες όλα σου τα μαστορέματα να πετύχουν, αυτό που χρειάζεσαι είναι σίγουρα είναι ένα μέτρο για να μετράς διαστάσεις. Υπάρχουν πολλά είδη μέτρων, αλλά ίσως το μεταλλικό να σου φανεί το πιο εύχρηστο.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις διαθέσιμα αυτά κι άλλα πολλά εργαλεία για να διαλέξεις όσα λείπουν από την εργαλειοθήκη και το σπίτι σου!

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Δεν σταματούν όμως εκεί! Γιατί αν κάνεις όλες τις μεγάλες σου αγορές στο SHOPFLIX με κάρτα Visa,  κόστους πάνω από 1000€ και σου επιστρέφει 100€ κατευθείαν στην κάρτα σου για να συνεχίσεις τις αγορές σου στο SHOPFLIX!

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024