Με «ήρωα» τον Ράγια, ο οποίος απέκρουσε δύο εκτελέσεις πέναλτι, η Άρσεναλ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πόρτο στη «ρώσικη ρουλέτα» με 4-2 και να επιστρέψει στα προημιτελικά του Champions League μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.
Μετά τη λήξη του ματς, πάντως, υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε πως ο Μικέλ Αρτέτα έβρισε την οικογένειά του στα Ισπανικά.
Η καταγγελία του Κονσεϊσάο
«Ο Αρτέτα στράφηκε στον πάγκο και έβρισε την οικογένειά μου. Του είπα πως το πρόσωπο που έβρισε δεν είναι πλέον ανάμεσά μας».
Ωστόσο από την Άρσεναλ ανέφεραν ότι ο Αρτέτα ποτέ δεν είπε, όσα τόνισε ο Κονσεϊσάο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.