
Famagusta – Άλλαξε τις Κυριακές μας ο Α’ Κύκλος, η δημοφιλέστερη σειρά της σεζόν
Αμετακίνητος στην κορυφή παρέμεινε ο α’ κύκλος της σειράς του MEGA, «Famagusta», που έκανε φινάλε το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου.
Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν μαζικά για το τελευταίο επεισόδιο, χαρίζοντας στη μεγάλη παραγωγή του MEGA την πρώτη θέση για όγδοη συνεχόμενη Κυριακή. Η «Famagusta» κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό 26,6% στο γενικό σύνολο, επικρατώντας του ανταγωνισμού με τουλάχιστον 10,3 μονάδες.
Ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 19,2%, ενώ παράλληλα πήρε την πρωτιά στο Top 10 των προγραμμάτων της ημέρας σε όλα τα κοινά.
Η ιστορία αναζήτησης της αλήθειας επιστρέφει με τον β’ κύκλο, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 22:40, στο MEGA
Η σειρά του MEGA αναδείχτηκε στη δημοφιλέστερη της σεζόν στην ελληνική τηλεόραση με μέση κάλυψη που έφτασε τους 2.153.000 τηλεθεατές. Τα 8 επεισόδια του α’ κύκλου παρέμειναν στην κορυφή με μέση τηλεθέαση 27,1% στο γενικό σύνολο και 19,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους κοινό η «Famagusta» σημείωσε μέση τηλεθέαση 42,2%.
Η ιστορία αναζήτησης της αλήθειας επιστρέφει με τον β’ κύκλο, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 22:40, στο MEGA.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη

