Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Δίωξη σε 15χρονο που άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του

Κρήτη: Δίωξη σε 15χρονο που άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του

Παραβίασαν τον νόμο περί αιμομειξίας - Επιπλέον, οι ανήλικοι είπαν στην Αστυνομία ότι η σεξουαλική τους πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δυο τους

Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου, που αφορά σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών άσκησε ο εισαγγελέας στον 15χρονο στην Κρήτη που είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 13χρονη αδερφή του με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Δίωξη σε 15χρονο που άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του στην Κρήτη

Όπως αποκάλυψε ο ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της στο Ρέθυμνο και μάλιστα, οι δυο τους φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι.

Το χρονικό

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο εβδομάδες η 13χρονη από τη Βουλγαρία αποκάλυψε στη μητέρα της πως είχε κάποια συμπτώματα που την προβλημάτιζαν.

Η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το κορίτσι βρισκόταν στον 7o μήνα της κύησης. Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 15χρονο αδελφό της.

Σ την Αστυνομία, οι ανήλικοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Ωστόσο, βάσει νομοθεσίας δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς και οι δύο είναι ανήλικοι, ενώ παράλληλα παραβιάζεται ο νόμος περί αιμομειξίας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024