Ο Χρίστος Θεοδώρου σε μια μοναδική συναυλία «Εφ όλης της ύλης»
Στη μουσική σκηνή Major Seven, την Πέμπτη 21 Μαρτίου
Ο Χρίστος Θεοδώρου, συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στα μουσικά πράγματα.
Εικοσιπέντε χρόνια συνεχούς εργασίας σε όλες τις εκδοχές της μουσικής τέχνης: στο θέατρο, στην ορχηστρική μουσική, στο τραγούδι, στη διδασκαλία – ως συνθέτης, ενορχηστρωτής, πιανίστας αλλά και ως δάσκαλος μουσικής…
Γιορτάζοντας αυτό το εικοσιπενταετές ταξίδι, παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Major Seven, ένα εφ’ όλης της ύλης ανθολόγιο των σημαντικών συνθετικών του στάσεων, με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών και ερμηνευτών.
Τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο του «Δεν ήμουνα πότε εδώ» σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη που κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο, αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από τους προηγούμενους του δίσκους – «Καρδιά μισή» (Μικρή Άρκτος, 2017), «Τετράδιο», «Φωτοβόλτα» «α», καθώς και τραγούδια του από επιλεγμένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις όπως η «Πεντάμορφη και το Τέρας…αλλιώς» σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.
Επίσης θα ακουστούν τραγούδια του σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη, Διαμαντή Γκιζιώτη καθώς και μελοποιήσεις ποιητών (Ναπολέων Λαπαθιώτης και Νίκος Εγγονόπουλος).
Τραγουδούν η Βικτωρία Ταγκούλη και ο Πάρις Κιμιωνής.
Συμμετέχουν οι τριτοετείς σπουδάστριες της δραματικής σχολής Θεάτρου Ι0Θ: Ευγενία Κάρνου, Μαρία Ροδοπούλου, Χριστίνα Χαλκιά, Τζο Καρανδινάκη & Δανάη Τσιρώνη.
Εκλεκτοί καλεσμένοι είναι οι:
- Δήμητρα Παπίου
- Nalyssa Green
- Δώρος Δημοσθένους
- Θοδωρής Νικολάου
- Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
- Hasta Brassta
Ενορχήστρωση : Χρίστος Θεοδώρου
Παίζουν: Στράτος Γκρίντζαλης (μπουζούκι), Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο), Πέτρος Κρεμυζάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώτης Παρασκευαΐδης (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Χωριανόπουλος (τύμπανα)
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 21.00
MAJOR 7, Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο
(στάση μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)
Εισιτήριο: 12 ευρώ
Κρατήσεις: 6949 207 008
- Έξι τρόποι για να διαχειριστούμε την απογοήτευση
- Το Ιράν πλήττει ιταλική βάση στο Ιράκ – Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα
- Golden Visa: Πώς επηρεάστηκαν οι τιμές των ακινήτων μετά την αύξηση του ορίου στις 800 χιλ. ευρώ
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία





