Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη στην πρεμιέρα των play-offs της Stoiximan Super League (21:00), με τον Δικέφαλο να αναζητά ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να παρατάσσει τους ασπρόμαυρους με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιεράκη και Κετζιόρα στο κέντρο της άμυνας, τον Ότο στο δεξί άκρο της και τον Μπάμπα στο αριστερό.
Το δίδυμο στα χαφ αποτελείται από τους Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, ενώ πίσω από τον προωθημένο Μπράντον Τόμας, βρίσκεται η μεσοεπιθετική τριάδα των Τάισον, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.