Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποστολή στη Λαμία για την ΑΕΚ

Αποστολή στη Λαμία για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Λαμία (10/3, 17:00) από την τοπική ομάδα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ξεκινούν τα playoffs της Stoiximan Super League, με την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα της Λαμίας (10/3, 17:00) και την Ένωση να θέλει να ανέβει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας κάποια απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Να σημειωθεί πως, η ΔΕΑΒ γνωστοποίησε πως οι κάμερες στο «Αθ. Διάκος» δεν λειτουργούν πλήρως όπως αρμόζει ο νέος νόμος και έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις ποινές τους, από την άλλη θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μαρτίνεθ και Τόσιτς, αλλά και ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος.

Εκτός αναμένεται να μείνει ο Τσιλούλης, ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα που επίσης δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τσούμπερ και τους τραυματίες Άμραμπατ, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι. Αντίθετα, έχουν επιστρέψει και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Λιβάι και Μουκουντί.

 Οι πιθανές συνθέσεις:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ – Νούνιες, Τζανδάρης, Στάνκο, Σίντκλεϊ – Μάλτσι, Σλίβκα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Πινέδα – Πόνσε, Μάνταλος.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024