
Απίστευτο συμβάν: Άγριος καβγάς Καλάθη – Καμπάτσο και… πυροσβέστης Χεζόνια (vid)
«Θερμό επεισόδιο» έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague ανάμεσα σε Καλάθη και Καμπάτσο!
Νικ Καλάθης και Φακούντο Καμπάτσο είχαν επαφή σε αιφνιδιασμό της Φενέρμπαχτσε, με τον Αργεντίνο να ανοίγει διάλογο με… γαλλικά με τον Έλληνα πόιντ γκαρντ στη Μαδρίτη και να προκαλείται ένα απίστευτο συμβάν.
Οι δύο κορυφαίοι γκαρντ ήρθαν στα χέρια και παράλιγο να χοντρύνει πολύ η κατάσταση, όμως αυτός που έδωσε τη λύση στη… φωτιά που πήγε να ανάψει σαν άλλος πυροσβέστης ήταν ο Μάριο Χεζόνια.
Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε γρήγορα στη μέση, με τους δύο βετεράνους να δίνουν τέλος στο επεισόδιο και τους διαιτητές να μοιράζουν από ένα αντιαθλητικό φάουλ στους πρωταγωνιστές.
Δείτε τι συνέβη:
MADRID’DE ORTAM GERİLDİ ?
Facundo Campazzo ile Nick Calathes arasında gerginlik yaşandı.
2 oyuncuya da sportmenlik dışı faul çalındı.
— Euroleague Time (@euroleague_time) March 7, 2024
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον



