
Αρκάς: Το σκίτσο-αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με λόγια της Κικής Δημουλά
Στο σκίτσο βλέπουμε το άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος» το οποίο αναπαριστά μία γυναίκα με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα
Τα λόγια της Κικής Δημουλά και το άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος», έργο του Κώστα Σεφερλή, το οποίο αναπαριστά μία γυναίκα με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, επέλεξε ο Αρκάς στο σκίτσο του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Ο γνωστός σκιτσογράφος μας καλημερίζει, όπως πάντα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλες τις γυναίκες μνημονεύοντας τα λόγια της Ελληνίδας ποιήτριας από το έργο της «Σημείο Αναγνωρίσεως».
Συγκεκριμένα, επέλεξε τους στίχους «Για τα δεμένα χέρια σου, που έχεις όσους πολλούς αιώνες σε γνωρίζω, σε λέω γυναίκα. Σε λέω γυναίκα γιατ’ είσ’ αιχμάλωτη».
Δείτε παρακάτω το σκίτσο:
- ΕΛ.Α.Σ.: Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα – Ο συμβολισμός πέρα από ένα νέο κόμμα
- Γαλλία: Ισραηλινή παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές ερευνούν οι αρχές
- Έπος: Με τον Μπαρτζώκα στο… πέτο, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δείπνο της ΚΑΕ (pics)
- Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω στείλει προσκλητήρια, δεν έχω πάει για το νυφικό, είμαι ανοργάνωτη»
- Δήμος Σερρών: Συνεχίζεται η αποκομιδή των επικίνδυνων συσκευασιών φυτοφαρμάκων
- Δήμος Πάρου: Ζητάει έργα προστασίας του Δρυού Πάρου από κατολισθήσεις και θαλάσσια διάβρωση




