Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για βία κατά μαθητών σε σχολείο

Χανιά: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για βία κατά μαθητών σε σχολείο

Η διευθύντρια, η ψυχολόγος και οι γονείς των θυμάτων κατέθεσαν ότι ο 62χρονος βιαιοπραγεί κι απειλεί μαθητές κατ’ εξακολούθηση

Σοκ και ανησυχία προκαλεί η κατηγορία εναντίον ενός 62χρονου εκπαιδευτικού στα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία κατά μαθητών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07/03, μετά από καταγγελία της ψυχολόγου του σχολείου όπου υπηρετούσε. Την καταγγελία επιβεβαίωσαν και η διευθύντρια του σχολείου, καθώς και οι γονείς των μαθητών που έπεσαν θύματα της προαναφερόμενης βίας, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Σύλληψη εκπαιδευτικού στην Κίσσαμο Χανίων

Ο εκπαιδευτικός έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, οι οποίες περιλάμβαναν προσβολές, ρατσιστικά σχόλια και ακόμα και σωματική επίθεση εναντίον των μαθητών του. Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς έχει παραδεχθεί την ενοχή του στα εν λόγω εγκλήματα.

Η υπόθεση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και να ενθαρρύνει τις αρχές να λάβουν περαιτέρω μέτρα για την προστασία των μαθητών από παρόμοιες περιστάσεις βίας στο μέλλον. Επιπλέον φαίνεται ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για άλλες υποθέσεις.

Χανιά: Είχε ξανασυλληφθεί ο 62χρονος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, αφού εντοπίστηκαν στην κατοχή του κάποια από τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκ. ετών, που είχαν κλαπεί από τον Τράχηλο Κισσάμου, ενώ ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος μαθήτριας, για να ζητήσει στη συνέχεια συγνώμη από τους γονείς της αλλά και από τη διευθύντρια, κατά την ΕΡΤ Χανίων.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024