
Κλειδαράς βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του – Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του
Νεκρός με τραύματα στο λαιμό, βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε, στην περιοχή των Αχαρνών, ένας κλειδαράς, ηλικίας 59 ετών. Τον άνδρα τον εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τις συνθήκες θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, οι έρευνες που έχει κάνει η αστυνομία, οδηγούν στην εκδοχή του δυστυχήματος και όχι της εγκληματικής ενέργειας.
Τα πρώτα συμπεράσματα
Όπως προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που είδαν τον χώρο, το δυστύχημα έγινε την στιγμή που ο κλειδαράς, προσπαθούσε να φτιάξει ένα κλειδί, χρησιμοποιώντας τον τροχό.
Δείτε το βίντεο
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων
- Ο Jeff Mills παρουσιάζει το Tomorrow Comes the Harvest
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα





