Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βίρτους: Προπονήθηκε ο Σενγκέλια και «τρέχει» για Ολυμπιακό

Βίρτους: Προπονήθηκε ο Σενγκέλια και «τρέχει» για Ολυμπιακό

Ο Τόκο Σενγκέλια συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της Βίρτους και πλέον υπάρχει αισιοδοξία στον ιταλικό σύλλογο πως θα προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη

Αρκετές πιθανότητες να δώσει το «παρών» έχει ο Τόκο Σενγκέλια στον αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (7/3,22:00) για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ είχε αποχωρήσει με διάστρεμμα από το παιχνίδι με τη Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα και έμεινε εκτός αποστολής στην ήττα από την Σάσαρι στη Σαρδηνία για το πρωτάθλημα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται συνεχώς.

Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, σήμερα ο 32χρονος άσος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, αν και ο αστράγαλός του παραμένει πρησμένος, και υπάρχει αισιοδοξία στον ιταλικό σύλλογο πως θα ακολουθήσει την αποστολή. Αυτό θα ξεκαθαρίσει, πάντως, οριστικά την Τετάρτη.

Ο Σενγκέλια δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος ενόψει ΣΕΦ, αλλά όπως όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει την αποστολή και εν συνεχεία οι Ιταλοί θα αποφασίσουν την… τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή της στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο 32χρονος άσος μετρά φέτος 13,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 17,4 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024