«Η Άρσεναλ θέλει να κρατήσει τον Ζορζίνιο»
Ζορζίνιο και Άρσεναλ ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, θέλουν να πορευτούν μαζί και μετά το καλοκαίρι.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιχειρεί να επιβραβεύσει η Άρσεναλ τον Ζορζίνιο, με τον Ιταλό να βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά τους «κανονιέρηδες» να επιδιώκουν την παραμονή του.
Ο Ιταλός μέσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα, αποδίδει εκπληκτικά κάθε φορά που αγωνίζεται, και είναι χαρούμενος με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, όπως δήλωσε και ο μάνατζέρ του.
Μάλιστα ο Ζορζίνιο, ήταν ο πολυτιμότερος στο ματς με τη Νιούκαστλ, πήρε το βραβείο του MVP και με τη Λίβερπουλ, βοηθάει άπαντες, είναι σημαντική η εμπειρία του στα αποδυτήρια. Και όπως όλα δείχνουν, είναι πιθανό να συνεχίσει στην Άρσεναλ και τη νέα σεζόν.
Δείτε το tweet:
🔴⚪️ Jorginho’s agent Joao Santos: «Contract expiring in June? Arsenal have our priority. Jorginho is very happy with his teammates, with Arteta and with Edu Gaspar».
«We will consider the proposals and decide what’s the best option for his future», told TVPlay. pic.twitter.com/ve4TdzVvag
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 1, 2024
- Το Μεξικό εξελίσσεται σε σημαντικό προμηθευτή πετρελαίου για την Κούβα, λόγω εξελίξεων στη Βενεζουέλα
- «H οπτική επικοινωνία είναι λειτούργημα» – Ο Σλοβένος γραφίστας Tomato Košir και η αλήθεια της οργής
- Λαϊκές Αγορές: Επιστρέφουν την Παρασκευή στους πάγκους οι παραγωγοί – Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις
- Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 54χρονη που έβαλε φωτιά σε σπίτι και προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα
- Γιατί ο Τραμπ θέλει τη Γροιλανδία – Οι Ναυτιλιακές διαδρομές και ο «χρυσός θόλος»
- Αποκλεισμό 48 ωρών στα Τέμπη αποφάσισε το μπλόκο της Νίκαιας


