Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο συλλήψεις στην Ιουλιανού - Βρέθηκαν όπλα στο όχημά τους

Δύο συλλήψεις στην Ιουλιανού – Βρέθηκαν όπλα στο όχημά τους

Νωρίτερα κάηκε αυτοκίνητο στην οδό Ιουλιανού, πολύ κοντά στη συμβολή με την 3η Σεπτεμβρίου

Στην σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην οδό Ιουλιανού, αφού βρέθηκαν δύο όπλα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν. Οι έλεγχοι έγιναν μετά τουςταυτόχρονους εμπρησμούς τριών αυτοκινήτων στην περιοχή του Κέντρου των Αθηνών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 8:13 εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Γ’ Σεπτεμβρίου, στις 8:22 τυλίχθηκαν στις φλόγες αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Ιουλιανού στην περιοχή του Μουσείου, στις 8:22 εκδηλώθηκε φωτιά σε κάδο στην οδό Σαριπόλου, στις 9 τυλίχτηκε στις φλόγες αυτοκίνητο στην οδό Σολωμού και στις 9:15 εκδηλώθηκε φωτιά σε σωρό ρούχων στη συμβολή των οδών Δεληγιάννη και Τρικούπη.

Δύο συλλήψεις

Μετά τους ταυτόχρονους εμπρησμούς στο κέντρο των Αθηνών διενεργήθηκαν έλεγχοι από την αστυνομία και εντοπίστηκε ένα όχημα με δύο επιβάτες στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα πιστόλι.

Οι δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, δεν φέρεται να σχετίζονται με την υπόθεση των εμπρησμών. Σύμφωνα δε με αναφορές στην αστυνομία, αυτός που ευθύνεται για τις εμπρηστικές ενέργειες φαίρεται να είναι πεζός.

Ταυτόχρονες πυρκαγιές σε οχήματα

Νωρίτερα κάηκαν τρία οχήματα, ένα στην οδό Ζαΐμη, ένα στην οδό Ιουλιανού και ένα στη Σόλωνος στα Εξάρχεια, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ενδεχομένως να σημειώθηκε έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στην οδό Ιουλιανού, πολύ κοντά στη συμβολή με την 3η Σεπτεμβρίου, ακόμη ένα αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και με ένα σταθμευμένο όχημα στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια. Επίσης, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει πάλι σχεδόν ταυτόχρονα για πυρκαγιές σε κάδους στην οδό Σαριπόλου, στα Εξάρχεια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τις φλόγες, οι οποίες έφτασαν σε ύψος αρκετών μέτρων, έχει υποστεί ζημιά και η είσοδος μιας πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιος πολίτης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024