Σάββατο 13 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
1.436.660 ευρώ για νέα έργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας

1.436.660 ευρώ για νέα έργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Αναβαθμίζονται οι αγροτικοί δρόμοι στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την κατασκευή έργου, το οποίο θα περιλαμβάνει παραπάνω από 23 χιλιόμετρα νέας αγροτικής οδοποιίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Άξονας Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο στόχος επανένταξης του έργου επετεύχθη καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών είχε ενημερώσει με έγγραφο ότι όσα έργα εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έως τις 30/6/2022 και δεν έχουν δημοπρατηθεί θα πρέπει άμεσα να δημοπρατηθούν το αργότερο έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024 σε διαφορετική περίπτωση απεντάσσονται.

Βελτίωση αγροτικών δρόμων

Πρόκειται για ένα έργο με την ολοκλήρωση του οποίου θα βελτιωθούν, υφιστάμενες Περιφερειακές, Δημοτικές και αγροτικές οδοί του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, οι οποίες λόγω της θεομηνίας – πλημμύρας της 15-11-2017 είχαν καταστραφεί, χωρίς να επισκευαστούν και οι άμεσες παρεμβάσεις θα συμβάλλουν στην βελτίωση της βατότητας αυτών προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή και ασφαλής διέλευση των οχημάτων και αγροτικών μηχανημάτων εντός των ορίων του οδικού δικτύου του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Δρίκος μετά την επιτυχία συμβασιοποίησης του έργου τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που με αυτό το έργο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και γρήγορη πρόσβαση στους αγρότες μας, από και προς τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους»

Οι εν λόγω αγροτικοί δρόμοι, τόσο πολύ αναγκαίοι για την εξυπηρέτηση των αγροτών και γενικότερα των κατοίκων των εν λόγω περιοχών, σήμερα δεν είναι εύκολα προσπελάσιμοι.

Sports in

Τα σενάρια και οι πιθανοί αντίπαλοι για τους Μιλγουόκι Μπακς στα playoffs

Από τη 2η έως την 4η θέση μπορούν να τερματίσουν οι Μπακς, που ίσως και να βολεύονται με ήττα στο Ορλάντο ώστε στον α' γύρο των playoffs να αντιμετωπίσουν... το Ορλάντο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Απριλίου 2024