Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη των «10», ελέγχονται και άλλες υποθέσεις, λέει η Δημογλίδου

Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη των «10», ελέγχονται και άλλες υποθέσεις, λέει η Δημογλίδου

Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου η εξιχνίαση της υπόθεση αποτελεί επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας, ωστόσο τονίζει ότι ελέγχεται εάν τα δέκα άτομα περιλαμβάνονται και σε άλλες

Για την υπόθεση σύλληψης των 10 ατόμων, εκ των οποίων τεσσάρων έγκλειστων σε φυλακές, αναφέρθηκε μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου η εξιχνίαση της υπόθεση αποτελεί επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας, ωστόσο τονίζει ότι ελέγχεται εάν τα δέκα άτομα περιλαμβάνονται και σε άλλες.

«Πάντα θα υπάρχει διαφθορά και πρέπει να υπάρχει κάποιος να την προλαμβάνει»

«Είναι μία επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας. Συμπεριλαμβάνονται 10 άτομα, ανάμεσά τους 4 έγκλειστοι. Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η έρευνα συνεχίζεσαι καθώς μπορεί να έχουν εξιχνιαστεί 5 επιθέσεις αλλά ελέγχεται εάν περιλαμβάνονται και σε άλλες. Κάποιοι σχετίζονται με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη, όπως και για μία επίθεση που έγινε σε λανθασμένη διεύθυνση. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι δύο στρατιωτικοί. Δεν ξέρω εάν βρίσκονται σε καθεστώς ή αν τελούσαν υπό άλλο καθεστώς, όπως διαθεσιμότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια, «για τους συγκεκριμένους κατηγορούμενος δεν σταματά εδώ η έρευνα».

Για την υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, τονίζοντας ότι «είναι δεδομένο πως υπάρχει αυτό το παλιό δήθεν ιδεολογικό υπόβαθρο που πλέον έχει εμπορευματοποιηθεί»

«Πλέον, μανδύας πίσω από αυτές τις οργανώσεις δεν είναι η ιδεολογία αλλά στηρίζουν οι ποινικοί και το χρήμα. Δεν υπάρχει Ρομπέν των Δασών. Εδώ προκύπτει ότι επιστρατεύουν συγκεκριμένες ειδικότητες για να φτιάξουν μια τρομοκρατική οργάνωση με σκοπό το κέρδος. Είναι δεδομένο πως υπάρχει αυτό το παλιό δήθεν ιδεολογικό υπόβαθρο που πλέον έχει εμπορευματοποιηθεί. Αυτό που έχετε εσείς ως ρεπορτάζ είναι η κορυφή ενός παγόβουνου που έχει μεγάλη βάση. Πάντα θα υπάρχει διαφθορά και πρέπει να υπάρχει κάποιος να την προλαμβάνει», ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024