Σε ρυθμούς προκριματικών του EURO 2024 μπαίνει σιγά σιγά η εθνική ομάδα του Καζακστάν, η οποία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για τον ημιτελικό του Nations Legaue κόντρα στην Εθνική μας στις 21 Μαρτίου στην «OPAP Arena».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Καζάκων, Μαγκομέντ Αντίγιεφ, κάλεσε 33 ποδοσφαιριστές στην αρχική του προεπιλογή. Οι κληθέντες θα συγκεντρωθούν στις 8 Μαρτίου στο Ντουμπάι για προετοιμασία, ενώ στις 14 του μήνα θα παίξουν φιλικό με τον Τουρκμενιστάν. Η τελική αποστολή θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Να θυμίσουμε ότι, ο νικητής του Ελλάδα-Καζακστάν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Γεωργία ή Λουξεμβούργο στον τελικό πρόκρισης για το Euro.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σάτσκι (Ακτόμπε), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι), Ουστιμένκο (Καϊράτ), Ζαρούτσκι (Αστάνα).

Αμυντικοί: Μάλι, Ερλάνοφ (Ορνταμπάσι), Καΐροφ, Τανζαρίκοφ (Ακτόμπε), Ασρανκούλοφ, Ταπάλοφ, Βαλιούλιν (Τομπολ), Μπιστρόφ, Μαρότσκιν, Ντοσμαγκαμπέτοφ, Βορογκόβσκι (Αστάνα), Αλίπ (Ζενίτ), Σκβορτσόφ (Χίμκι), Ζούεφ (Άρσεναλ Τούλα).

Μέσοι: Ζαϊνουτντίνοφ (Μπεσικτάς), Ταγκιμπέργκεν, Ζαρινμπέτοφ (Ορνταμπάσι), Σαμορόντοφ, Κενέσοφ, Οράζοφ (Ακτόμπε), Σαντιμπέκοφ (Καϊράτ), Κουάτ, Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Τσενοκόφ (Τομπόλ)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Άδανα Ντεμίρσπορ), Αστάνοφ, Προκοπένκο, Καρίμοφ (Αστάνα), Σβιριντόφ (Γελιμάι).