Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ματέους θέλει Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν

Ο Ματέους θέλει Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν

Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τόμας Τούχελ στο πρόσωπο του Τσάμπι Αλόνσο βλέπει ο Λόταρ Ματέους.

Ο Λόταρ Ματέους πιστεύει ότι αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν για την επόμενη σεζόν, πρέπει να είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά σημειώνει ότι ο Ισπανός προπονητής της Λεβερκούζεν δεν θα μετακινηθεί από τις «ασπιρίνες»:

«Όσον αφορά την αναζήτηση του διαδόχου του Τούχελ, θα ήθελα πρώτα να πω ένα πράγμα: ο Τσάμπι Αλόνσο πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν λόγω του βιογραφικού του, της διαδρομής του και της επιτυχημένης δουλειάς του στη Λεβερκούζεν. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν προπονητή στην Ευρώπη ή τον κόσμο που να ταιριάζει καλύτερα στην Μπάγερν Μονάχου από τον Τσάμπι Αλόνσο», είπε ο Λόταρ Ματέους μιλώντας στο Sky Germany.

«Αλλά ο Αλόνσο είναι επικεντρωμένος στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν ενδιαφέρεται ακόμη για την Μπάγερν Μονάχου, ούτε για τη Λίβερπουλ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον ενδιαφέρει μόνο να κερδίσει τρεις τίτλους με τη Λεβερκούζεν τους επόμενους δυόμισι μήνες», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στην BayArena.

«Όπως ήταν ως παίκτης, είναι και τώρα ως προπονητής. Είναι πιστός στον χαρακτήρα του. Οι ιστορίες που εκτυλίσσονται τώρα και τις επόμενες εβδομάδες και μήνες δεν έχουν σημασία για αυτόν. Δεν έχει πίεση και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πράγματα εύκολα. Το όνειρό του μπορεί να είναι μια μέρα να προπονήσει την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει τελειώσει ακόμα στο Λεβερκούζεν. Ο Τσάμπι δεν είναι κάποιος που παρασύρεται από μεγάλα ονόματα, έχει πανηγυρίσει πάρα πολλές επιτυχίες ως παίκτης για αυτό. Ούτε πρόκειται να καθοδηγηθεί από την οικονομική πτυχή. Αυτό που έχει σημασία για αυτόν είναι τι έχει χτίσει και με ποιους το έχει χτίσει. Ξέρει από πού κατάγεται και τι οφείλει στους άλλους. Γι’ αυτό δεν νομίζω ότι θα υπογράψει σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν.»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024