
Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό: Νοκ-άουτ από το ματς με τη Ρεάλ ο Βιλντόζα
Xωρίς τον Λούκα Βιλντόζα θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας
Επιστροφή στην δράση για την Euroleague με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο παρκέ μετά τα «παράθυρα» τον εθνικών ομάδων για το Eurobasket του 2025.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (28/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Πρόβλημα ξανά ο Βιλντόζα
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχτεί κόντρα στην «Βασίλισσα» χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αργεντίνος γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του, από το Final-8, με αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει θεραπείες.
Την ίδια στιγμή κανονικά θα ταξιδέψει ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος στον χθεσινό αγώνα της Εθνικήςμας ομάδας με την Ολλανδία παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην επιγονατίδα, με το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων να τσεκάρει την κατάστασή του επί ισπανικού εδάφους.
- Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πανηγύρι στην Ισπανία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ουγγαρία: Ο πρωθυπουργός Μαγιάρ προτείνει τη σκακίστρια Πόλγκαρ για πρόεδρο της χώρας
- Θρύλος των Μουντιάλ ο Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και μοναδικός με δύο «Χρυσά Παπούτσια»
- Ισπανία – Αργεντινή 1-0: Στην κορυφή του κόσμου η κορυφαία σύγχρονη εθνική ομάδα!
- Antonov: Ο ρωσικός γίγαντας στην υπηρεσία των Airbus και Boeing
- Μουντιάλ 2026: Τραμπ και Σάντσεθ άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους – Η ανταλλαγή χειραψίας στην κερκίδα «ενυδρείο»
