
Χυδαία επίθεση αρχιμανδρίτη στον Παύλο Χρηστίδη για την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών
Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη με αφορμή τη θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών
Σε χυδαία επίθεση και τη στοχοποίηση του βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη προχώρησε ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ.
Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη με αφορμή τη θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.
«Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση»
«Παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να «δολοφονηθούν» αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται», έγραψε μεταξύ άλλων ο ιερέας στη χυδαία ανάρτησή του.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Παραλήρημα μίσους από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του αρχιμανδρίτη, καταγγέλλοντας τη στοχοποίηση του βουλευτή Παύλου Χρηστίδη.
«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημείωνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ακολούθως προσθέτει ότι «η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας».
Τέλος, υποστηρίζει πως «τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
- Μπολόνια: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς για τον θάνατο μαροκινού πολίτη α λα Φλόιντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Προς νέο καθεστώς και για τις απολύσεις
- Γιατί το πετρέλαιο δεν έφτασε τα 200 δολάρια
- Θεομηνία χτύπησε τη Δράμα – Θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
