
Χυδαία επίθεση αρχιμανδρίτη στον Παύλο Χρηστίδη για την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών
Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη με αφορμή τη θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών
Σε χυδαία επίθεση και τη στοχοποίηση του βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη προχώρησε ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ.
Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη με αφορμή τη θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.
«Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση»
«Παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να «δολοφονηθούν» αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται», έγραψε μεταξύ άλλων ο ιερέας στη χυδαία ανάρτησή του.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Παραλήρημα μίσους από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του αρχιμανδρίτη, καταγγέλλοντας τη στοχοποίηση του βουλευτή Παύλου Χρηστίδη.
«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημείωνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ακολούθως προσθέτει ότι «η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας».
Τέλος, υποστηρίζει πως «τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ουντινέζε – Πάρμα 0-1: Νίκη-σωτηρίας με ασίστ του Στρεφέτσα οι φιλοξενούμενοι
- Πραγματικά, ποια διαφορά έχει ένα τζιν 900 ευρώ από ένα των 40 ευρώ;
- Τραμπ: Το Ιράν δεν μπορεί να μας εκβιάσει με τα Στενά του Ορμούζ
- «Να δικαστεί και ο Λαζαρίδης, δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» λέει η πρώην καθαρίστρια από το Βόλο
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)