Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καλλιβωκάς - Τι συνέβη στον 94χρονο ηθοποιό

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καλλιβωκάς – Τι συνέβη στον 94χρονο ηθοποιό

Η περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του διανύει ο σπουδαίος ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας ο 94χρονος ηθοποιός έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το πόδι του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν η οικιακή βοηθός του και τα ανίψια του, προκειμένου να μεταφερθεί στα επείγοντα περιστατικά γνωστής κλινικής των Αθηνών.

Κάταγμα και νοσηλεία

«Οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα, ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του ηθοποιού, που άφησε εποχή με τους ρόλους στους οποίους έπαιξε, δίπλα σε ιερά τέρατα».

Μια μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή

Ο μεγάλος ηθοποιός έχει διανύσει σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή τόσο στο θέατρο όσο και στο κινηματογράφο συμμετέχοντας περισσότερες από 40 ταινίες, εννέα εξ’ αυτών της Φίνος. Η πρώτη εμφάνιση του σε ταινία της Φίνος Φιλμ ήταν στο μιούζικαλ του Δαλιανίδη: «Μερικοί το προτιμούν Κρύο». Παράλληλα, έχει συμμετάσχει με σημαντικούς ρόλους σε 35 σειρές της τηλεόρασης και σε 19 βιντεοταινίες.

Η δύσκολη περιπέτεια με το καρκίνο

«Ευτυχώς, ξεπέρασα τον καρκίνο, με έσωσε πολύ σπουδαίος γιατρός. Η αγάπη μου είναι η θάλασσα, τη λατρεύω, θα ήθελα αν γινόταν, δεν θα το κάνω βέβαια, δεν το έχω ζητήσει από τους κληρονόμους μου, να με πετάξουν στη θάλασσα.

Έχω οικογενειακό τάφο και θα μπω εκεί, αλλά θα ήθελα, όχι να με κάψουν, να με πετάξουν σε ένα χωράφι και να με φανέ τα όρνια, θα είμαι πιο χρήσιμος έτσι. Από ματαιοδοξία θα μπω στον τάφο μας, ο οποίος είναι βιζαβί με τον τάφο του Σουρή, σε ωραία θέση, παλιός οικογενειακός. Ο πατέρας μου και η μάνα μου πέθαναν στα χέρια μου, ήμουν από πάνω τους, κι αυτό είναι σπουδαίο.»

Οι αναμνήσεις με τους γονείς του

«Έζησα την τελευταία τους στιγμή και βεβαιώθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι πεθαμένος, έτσι ξέκοψα την οποιοδήποτε συναισθηματική επαφή μαζί τους και οι επαφές μου πλέον είναι μόνο πνευματικές. Αγαπάω τον πατέρα και τη μάνα μου. θυμάμαι ότι μου έλεγε η μάνα μου: «Θα μου φέρεις βρε κανένα λουλούδι στον τάφο μου;». Δεν της πήγα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι είναι στον τάφο, αλλά ότι είναι εδώ» είχε πει σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024