Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πήγα να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»
Η δύσκολη περιπέτεια της ζωής του και πώς ξέφυγε από αυτήν.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το μεσημέρι της Κυριακής 25/02 βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε κινδυνεύσει η ζωή του από τη χρήση ηρωίνης που έκανε.
Η ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του
«Είπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να δω ότι μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία, δεν την κυνήγησα».
Ζω από τύχη
«Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει «μου λείπεις». Αυτό είναι τα σημαντικά, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό και μεγαλώνω καλά παιδιά».
- Δένδιας σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν απειλεί, όμως θα υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα
- Τιμολόγια ρεύματος: Με αύξηση 5% κλείνει ο Δεκέμβριος – Πόσο θα είναι τον Ιανουάριο
- Ο… δάσκαλος Ρέτσος μαθαίνει ελληνικά στον Τσικίνιο σε ένα απολαυστικό βίντεο
- Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)




