
Σιμεόνε: «Δική μου η ευθύνη, με τους παίκτες μου μέχρι θανάτου»
Η ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άφησε ικανοποιημένο τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης «γκέλαρε» στην έδρα της Αλμερία, καθώς παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές, «έμεινε» στο 2-2 με την ουραγό της LaLiga.
Ενα αποτέλεσμα, που όπως είναι φυσικό, δεν άφησε ικανοποιημένο τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Νομίζω ότι είχαμε τις πιο καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Μου άρεσε η ενέργεια με την οποία έπαιξε η ομάδα σε όλο το ματς. Πάντα έψαχνε να αλλάξει τα πράγματα. Είχαμε καταστάσεις στο 1-0, αλλά και στο 1-1 και πάντα πιέζαμε. Είμαι μαζί με τους παίκτες μου, μέχρι θανάτου!
Μου άρεσε η πρόθεση που είχαν οι παίκτες. Αλλά μας έλειπε αυτή η σταθερότητα στο τέλος, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Το μόνο που μπορεί να το εξηγήσει, είναι ότι ο προπονητής δεν προετοιμάζεται καλά, για τους εκτός έδρας αγώνες. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς, γιατί υπάρχουν τόσα ματς, τόσοι χαμένοι βαθμοί και προφανώς είναι πάντα δική μου ευθύνη».
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις


