Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον φίλο του

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον φίλο του

Η μηχανή ήταν η μεγάλη αγάπη του 20χρονου και για αυτό οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν με τις δικές τους μηχανές στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να τον αποχαιρετήσουν

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 20χρονο που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα, όταν η μηχανή στην οποία βρισκόταν, μαζί με τον 19χρονο φίλο του, συγκρούστηκε με ΙΧ αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», αφού ότι η μηχανή ήταν η μεγάλη αγάπη του 20χρονου, οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν με τις δικές τους μηχανές στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να τον αποχαιρετήσουν.

Σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς των δύο θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος εκφράζουν τη θλίψη τους και αποχαιρετούν τα δύο αγόρια.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση συγγενούς της μητέρας του 19χρονου που γράφει: « Ή Ζωή για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ άδικη. Η ανιψιά μου το έζησε πολύ σκληρά, μικρό κορίτσι, έχασε μάνα, πατέρα και χθες βράδυ τον γιο της 20 χρόνων από τροχαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο πόνο από αυτόν. Εσύ Θεέ μου μόνο ξέρεις το Γιατί. Βοήθησε την να αντέξει.. Αντίο Γιάννη μου. Πέταξε στην αγκαλιά του παππού και τις Γιαγιάς. Ήθελες να τα ζήσεις όλα και γρήγορα, τώρα καταλαβαίνω το γιατί. Αντίο ομορφε. Ο Θεός να δώσει δύναμη στην Μανούλα σου».

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρούς

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν θανάσιμα μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, η μηχανή μεγάλου κυβισμού με οδηγό τον 20χρονο Γιάννη και συνεπιβάτη τον 19χρονο φίλο του Γιώργο, με κατεύθυνση την Πάτρα, συγκρούστηκε με ΙΧ που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έστριβε αριστερά στην οδό Αρέθα.

Τραυματισμένος -ελαφρά- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024