
Με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ στους «16» του Cοnference League
Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλόν του στους «16» του Cοnference League εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην κληρωτίδα της UEFA, με τον Κώστα Κατσουράνη να πραγματοποιεί την κλήρωση και να βγάζει τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Conference League.
Εκεί, οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση με. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι δεύτεροι την Πέμπτη 14 του μήνα. Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν μέχρι τις 21:00 απόψε από την UEFA.
Θυμίζουμε πως, από τα προημιτελικά και μετά θα μπορούν Ολυμπιακός (που θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ΠΑΟΚ να συναντηθούν, με τον τελικό να γίνεται στην Ελλάδα και την OPAP Arena στις 29 Μαΐου.
- Μπόνι Τάιλερ: Σε τεχνητό κώμα μετά από επείγουσα επέμβαση στο έντερο
- «Λύγισε» στη Ρώμη απέναντι στον Μάχατς, ο Τσιτσιπάς
- Όσα είδε η Left στις ελληνικές φυλακές «δεν αρμόζουν σε κράτος δικαίου»
- Κηφισιά: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Χανταϊός: Δεν είναι ούτε η αρχή μιας επιδημίας ούτε μιας πανδημίας, λέει ο ΠΟΥ