Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (25/2, 19:30) συνεχίζει ο Άρης.

Η σημερινή προπόνηση μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Νέβεν Τζούρασεκ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο Κροάτης μέσος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Αντίθετα, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Φαμπιάνο. Όσον αφορά στα πλάνα του προπονητή του Άρη, ο Ακης Μάντζιος είναι πιθανόν, να κάνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς ακολουθούν δυο ντέρμπι, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (28/2) και εντός με την ΑΕΚ (3/3), αλλά και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Νέβεν Τζούρασεκ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Φαμπιάνο Λέισμαν, από την πλευρά του, ακολούθησε –και σήμερα- μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».