
Τραυματίστηκε στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ – Νοσηλεύεται στη Λευκωσία
Η κατάσταση της υγείας του στρατιώτη είναι σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του
Στρατιώτης από την Ελλάδα που υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ στη Λευκωσία, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Σύμφωνα με το philenews, εξερράγη μία χειροβομβίδα στα χέρια του. Αμέσως μετά το συμβάν, παρασχέθηκαν άμεσα στον οπλίτη οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Τι ανέφερε η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Από το γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
« Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Στρατιώτης Μ.Κ. ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Στον Στρατιώτη παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.»
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Nonnamaxxing: Οι γιαγιάδες της Ιταλίας γνωρίζουν το μυστικό της ευζωίας – Η Gen Z τις αποθεώνει
- Μουσική: Πες μου τι ακούς, να σου πω τι… τρως
- Γερμανία: Σχέδιο για τον ισχυρότερο στρατό της Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία


