Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κανείς πάνω από τις ανάγκες των ανθρώπων», δηλώνει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

«Κανείς πάνω από τις ανάγκες των ανθρώπων», δηλώνει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Με αφορμή την ανάδειξη του ως πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης έθεσε τις ανάγκες των δημοτών πάνω από όλα.

«Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών ΠΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ προς όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, για την τιμή που μας επιφύλαξαν, δίδοντας την πλειοψηφία στον πολυσυλλεκτικό και δημοκρατικό Συνδυασμό «Ενιαία Κρήτη», στον οποίο συμμετείχαμε ως θεσμικοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης για να προσθέσει:

«Η εμπιστοσύνη και η σύμπνοια όλων μας με την ιδέα του συγκρητισμού την οποία υπηρετούμε, ενθαρρύνει την αποφασιστικότητά μας να διεκδικήσουμε όσα αξίζουν στο νησί μας και τους ανθρώπους του.
Δέσμευσή μας είναι η σύνθεση των δυνάμεων της Κρήτης, η αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και δυνατότητας για την ενεργή παρουσία της Κρήτης στα κέντρα λήψης αποφάσεων της χώρας μας».

Αναγνώριση της απερχόμενης Αρχής

Ο Γιώργος Μαρινάκης αναφερόμενος στην προηγούμενη διοίκηση της ΠΕΔ Κρήτης, δήλωσε: «Θερμά ευχαριστώ στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γιάννη Κουράκη, ο οποίος μας παραδίδει μια τακτοποιημένη οικονομικά, ενεργή και αποτελεσματική ΠΕΔ Κρήτης και σε όλους τους επιτυχόντες κι επιλαχόντες συνεργάτες μου στο Συνδυασμό «Ενιαία Κρήτη», για την αξιοπρέπεια και τη μαχητικότητα με την οποία συμπορευτήκαμε καθώς και όλους όσοι μας τίμησαν με την πίστη τους στη δύναμη της ομάδας μας.

Συγχαίρω τους εκλεγμένους συναδέλφους των συνυποψήφιων συνδυασμών και εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα συνεργαστούμε με σεβασμό και καλή διάθεση επ’ ωφελεία της Κρήτης.

Με την αισιοδοξία που αντλώ από την πολύχρονη και επιτυχημένη αυτοδιοικητική παρουσία όλων των συνεργατών μου στο συνδυασμό «Ενιαία Κρήτη» και με την αμετάκλητη πεποίθηση ότι ουδείς είναι πάνω από τις ανάγκες των ανθρώπων, διαβεβαιώνουμε τους Κρητικούς, ότι οι απόψεις τους και οι προβληματισμοί τους, θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο σχεδιασμό και τις διεκδικήσεις της ΠΕΔ Κρήτης, για το παρόν και το μέλλον που ορίζουμε με τις επιλογές μας».

Sports in

Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνουν το 2×2 στο τέλος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024