Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το τρίτο σερί Κύπελλο του, επικρατώντας στην Κρήτη του Παναθηναϊκού στον μεγάλο τελικό του Final 8 στα Δύο Αοράκια.
Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι από την πλευρά των Ερυθρόλευκων, με τους παίκτες να το χαίρονται με την καρδιά τους βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες με το τρόπαιο. Όπως θέλησε να κάνει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, προσπαθώντας να μιμηθεί την πόζα του Γιώργου Πρίντεζη στα αποδυτήρια το 2022, όταν είχε καθίσει στο έδαφος μαζί με τον τίτλο.
Η «κόμπρα» ανέβασε τη φωτογραφία και ζήτησε από τον «Πρι» να του πει την γνώμη του αναφέροντας, «Φέτος το πέτυχα Γιώργο;». Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, γνωστό πειραχτήρι, δεν άφησε την… ευκαιρία να πάει χαμένη, δίνοντας μια αν μη τι άλλο μυθική απάντηση στον «Λάρε» γράφοντάς του: «Το κύπελλο κοίτα ρε μπαγλαμά όχι τους αρμούς απ’ το πλακάκι»!
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Εργκίν Αταμάν δεν πήγε στο flash interview να κάνει δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια, και παρέστη μόνο στη συνέντευξη Τύπου.
«Λούκα Μάτζικ», «Βασιλιάς» και «AR15» είναι στο δρόμο για να ολοκληρώσουν μια ιστορική σεζόν ως «Big-3» για τους Λος Άντζελες Λέικερς και ολόκληρο το NBA...
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από το τζάμπολ του κλασικού ντέρμπι του Βελιγραδίου. Οπαδοί ήρθαν στα χέρια με την Αστυνομία, παιδιά έκλαιγαν και αρκετοί αποχώρησαν από την «Belgrade Arena».